Guatapé - Colombia 🇨🇴

Avui hem visitat Guatapé, un poblet situat a unes dues hores de Medellín. Per anar-hi, s’ha d’anar en metro fins la Terminal Norte i allà agafar un bus fins a Guatapé. El cost del bus són 30.000 COP anar i tornar (aprox 8€) i us recomano comprar-los directament per la web (www.redbus.co). És important agafar també la tornada cap a Medellín.


Nosaltres hem sortit de Medellín a les 7:30 del matí per arribar a les 9:30 a la Piedra del Peñol i no trobar gent. Des d’on et deixa el bus s’ha de fer una bona pujadeta fins les taquilles, les quals estan al peu de la gran Piedra del Peñol. Per poder pujar s’han de pagar 20.000 COP. La pujada és dureta ja que l’alçada fa que et cansis més però totalment assequible.


Des de dalt les vistes són espectaculars. Tot i que si tens un dia ennuvolat o amb voira les vistes no són tant boniques:


Foto “expectativa”
Foto realitat:
Aquesta és la gran Piedra del Peñol vista des de sota:
Després de baixar del Peñol hem agafat un tuk tuk fins el centre de Guatapé per 10.000 COP.


El centre de Guatapé ens ha encantat 😍. Tot és de colorins i és molt alegre. Totes les cases tenen “zócalos”, decoracions a la façana de la casa. Si és una panaderia, dibuixos de panaders, si és un centre música, instruments.Aquesta és la Plazoleta de Los Zócalos, colorins per tot arreu!
Hem dinat al Restaurant La Fogata una Bandeja Paisa, el plat típic de la regió. És una BOMBA: arrós, aguacate, platan fregit, chicharrón, chorizo criollo, ou, frijoles, arepa...
Després de dinar hem anat a donar un volt pel Malecón on ens hem pres un cafè i un carrot cake.
A Guatapé es poden fer altres activitats com volar en helicòpter per uns 65€/persona o fer una volteta en barqueta pel llac del Peñol.


En els próxims blogs: ciutat de Medellín i Santa Fe de Antioquia!


#SomriuQueLaVidaVola !!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala