Desert de Wadi Rum - Jordània 🇯🇴

Després de la visita a Petra, vam anar direcció a Aràbia Saudi (cap al sud), per anar al desert de Wadi Rum. El trajecte dura unes dues horetes.
Al arribar al centre de viatgers, vam agafar un 4x4 per entrar cap al desert. I us preguntareu… què té d’especial el desert de Wadi Rum? Doncs la resposta és: el color de la sorra. Les tonalitats de la sorra del desert són molt diferents. Des del color més claret de sorra fins a un vermell intens. Aquesta foto de satèl·lit (Google Maps) ho mostra molt millor que les fotografies.


A diferència d'altres deserts, al desert de Wadi Rum hi ha moltes muntanyes. Tot i això, es pot veure clarament com les parets es van desgastant amb la pluja i el vent.


També hi ha inscripcions i cares esculpides a les parets del desert.És divertit pujar i baixar de les dunes corrents, fent la croqueta 😅… El menjar al mig del desert no és gaire diferent al menjar a les ciutats jordanes: arrós, llegums, hummus i pinxitos.


L’extensió de Wadi Rum és força gran. Si teniu l’objectiu de veure-ho tot, recomano quedar-vos a dormir una nit al desert. Hi ha campaments de tot tipus i és una experiència molt xula ⛺️.

També es poden visitar llocs famosos on s’han grabat pel.lícules, fer excursions amb camells, anar a veure la sortida del sol entre les 5 i 6 del matí...


La tornada cap a Ammán en cotxe són unes 4 hores.


En el próxim i últim blog de Jordània… Mart Mort i Amman (2)!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala