Una setmana a Jordania 🇯🇴Hola 😃!! 

Torno a ser aquí, aquesta vegada amb el blog del viatge a Jordania 🇯🇴. Jordania fa frontera amb Siria, Palestina, Israel, Arabia Saudi i Iraq. Segurament per la localització de Jordania la gent pensa que no és un lloc segur. La veritat és que nosaltres ens hem sentit segures en tot moment (Juny 2019).

El gran atractiu de Jordania és Petra, Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO i un dels 7 meravelles del món. Només per visitar Petra ja val la pena el viatge a Jordania. Tot i això, hi ha molt més a veure, com el desert de Wadi Rum i banyar-se al Mar Mort, una altra experiència única.

Aquest va ser el nostre recorregut:

Dia 1 - Vol Barcelona - Amman
Dia 4 - Petra
Dia 5 - Wadi Rum
Dia 6 - Mar Mort i Amman
Dia 7 - Vol Amman - Barcelona

En aquest MAPA podreu veure tots els punts de més importància: click per veure mapa.Viatjar en grup vs Viatjar per lliure a Jordania:
Tots sabeu que m’encanta viatjar per lliure, preparant-me els viatges a mida i en cas necessari buscant guies / conductors locals per acompanyar-me (nos). En aquest cas, al viatjar amb la Laia soles i en un país que no teniem molt clar si era segur anar per lliure, vam decidir buscar un viatge organitzat per Logitravel.

Punts a favor ✅:
  • Seguretat
  • Cost
  • Viatge 100% organitzat, no has de preparar-te l'itinerari, buscar allotjament etc. (Pels que ens agrada planejar i organitzar viatges a la nostra manera, això seria un punt negatiu també 😜)
Punts en contra ❌:
  • Lentitud (Jordania Experience reparteix viatgers en 5 hotels diferents, amb lo que es perd una gran quantitat de temps recollint i deixant a gent a altres hotels)
  • Complicat visitar coses fora de l’itinerari marcat
  • Menjes als típics restaurants turístics on paren els autobusos de turistes
  • Pares a les botigues enganya-turistes ja que el guia rep comissió de les ventes
  • Dorms als hotels que et porten, sinó agafes alta gamma dorms en hotels buits i amb valoració bastant dolenta on només hi paren els grups de Jordania Experience.
En conclusió: si aneu a Jordania, intenteu buscar un guia per TripAdvisor (o altres plataformes) que us faci de conductor. Si ets una noia sola o un grup de dues noies, no crec que hi hagi cap problema si trobeu un guia de confiança. N’hi ha de molt ben valorats per TripAdvisor. Ens ha donat la sensació que no és un país insegur.

Mica en mica us aniré fent el recorregut per Jordania. Espero que el disfruteu!


#SomriuQueLaVidaVola !

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala