DIA 6 - Tour Contrastes / Top of the Rock 🌆


El sisè dia a Nova York vam decidir fer un tour de contrastes, el qual inclou la visita a Harlem, Bronx, Queens i Brooklyn.

Vam decidir fer el Tour de Contrastes VIP de Civitatis ja que inclou la recollida al vostre hotel / apartament i es fa en grup reduit. Lo qual és molt cómode i més si fa molt fred. El Tour normal val 42,90€ i el VIP 52,40€. La duració és de 3,5h i passa volant!

Just després de passar a recollir-nos, vam pujar fins al nord de Manhattan per creuar fins a Harlem. A Harlem es pot apreciar la influència de la cultura afroamericana i del jazz a Nova York. Si teniu temps, recomanen molt assistir a una Missa de Gospel al barri de Harlem.

Barri de Harlem

Continuant amb el nostre recorregut cultural, vam arribar al Bronx. Allà vam poder entrar a una comisaria de policia anomenada Fort Apache, comisaria famosa per una película que es va rodar el 1981 on es mostren tots els assessinats i delictes quotidians del barri del Bronx 🚓.

Entrada del Fort Apache
La Poli mala del Fort Apache
A la zona sud del Bronx, la que és més conflictiva actualment, vam poder veure molts graffittis i memorials dedicats a bandes. 


Graffiti Big Pun al Bronx
La següent parada va ser l’estadi dels Yankees, el qual només dona temps de veure’l per fora .

Yankee Stadium al Bronx
No podia faltar en la nostra ruta de contrastos el barri de Queens, un dels més extensos i on conviuen prop de 150 cultures diferents. Allà vam fer una parada al parc Flushing Meadows Corona Park, on hi ha l’estadi dels Mets, l’estadi del US Open de tennis i el Museu de Queens. 

Recinte on es disputa US Open 🎾🎾🎾🎾🎾


Després de Queens vam anar cap a Brooklyn. Allà vam visitar el barri jueu de Williamsburg, la segona comunitat jueva ortodoxa més gran del món ✡️. El canvi cultural és espectacular, ja que el barri mostra a la perfecció la cultura, idioma, religió i estil de vida de la comunitat jueva. Em va impactar moltíssim!

Barri jueu de Williamsburg
Vam fer una última parada per contemplar l’skyline de Manhattan des de Brooklyn. El dia era preciós i vam aprofitar per fer-nos una foto els 4.

Vistes de Manhattan des de Long Island

Finalment, vam acabar el tour creuant el famós Pont de Brooklyn 🌉. Ens van donar la opció de creuar-lo en cotxe o caminant, la qual cosa és d’agrair que et deixin triar.

El tour acaba a China Town / Litte Italy, un lloc idoni per dinar. Com el dia que vam visitar China Town i Little Italy vam dinar a un restaurant xinès, vam aprofitar per dinar a un restaurant italià (Grotta Azzurra), on vam fer un menú de 15€ boníssim 🍝.

Els postres els vam anar a fer a Eileen Special Cheesecake, una botiga únicament de cheesecakes que recomano 100%. Pels que em coneixeu bé, el meu paradís 😋🍰.

Eileen's Special Cheesecake

Cheesecake amb virutes de coco i cheesecake normal

Per la tarda vam anar al Top of the Rock, és molt important fer la reserva abans. Nosaltres vam reservar-ho el dia abans. A diferència del Empire State Building, aquí t’assignen una hora de pujada lo qual és molt millor i l’espera no es fa tant llarga. Les vistes espectaculars 🔝:

Vistes des del Top of the Rock
Vistes des del Top of the Rock amb la posta de sol de fons


L'última para del dia va ser el Columbus Circle Holiday Market, un altre mercat de Nadal molt xulo al sud-oest del Central Park 🎄.

Columbus Circle Holiday MarketEn el proper i últim blog sobre Nova York... Shopping i despedida!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala