DIA 5 - Empire State Building / Greenwhich Village & Chelsea 🏙


El matí del dia 5 de la setmana a NY té dues opcions, les dues incloses al City Pass. 

Opció 1: Pujar a l’Empire State Building
Opció 2: Visitar el Museu Metropolitan

Nosaltres vam decidir anar al Empire State Building i els meus pares van anar al Museu Metropolitan.

Amb el City Pass no t’estalvies la cua per pujar al Empire State i la veritat és que la cua es fa eterna. El ticket normal (38$ si no tens el City Pass) et dona accés al “Main Deck”, és a dir, la planta 86 de l’edifici. Si vols pujar a dalt de tot a la planta 102, val 58$. Si no vols perdre mig dia per pujar a l’Empire State pots pagar el “fast track” i saltar-te la cua. El fast track a la planta 84 val 65$ i a la planta 102 85$. 

Vistes des de l'Empire State

Les vistes són impresionants però personalment, em quedo amb el Top of the Rock, sobretot per la millor gestió i organització de la visita. 

Per la tarda, vam anar en metro fins al Washington Park, per visitar el barri de Greenwhich Village.

Després de donar una volta pel Washington Park, vam anar a veure el famós apartament de Friends a la cantonada Grove St. amb Bedford St.

Apartament de Friends

Passejant pel barri, vam trobar botiguetes molt xules, sobretot una de joguines que ens va encantar! Es diu Teich Toys & Books i aquesta és la seva web: http://teichtoys.com

Passejant cap al Nord vam arribar fins al barri de Chelsea, on hi ha el museu Whitney Museum of American Art.

Molt aprop també hi ha el Chelsea Market i el High Line, una linia de ferrocarril abandonada que va ser convertida en jardí públic. El jardí té una llargada de 2,33 km de longitud, per lo que si fa bon temps mereix anar a fer un passeig!

High Line Park (de dia molt millor ;-) )

A Chelsea també hi vam trobar botigues molt xules, com un concessionari de Tesla on vam poder xafardejar els cotxes i una botiga gegant de mobles on la gent hi va a prendre algo. Es diu RH i el restaurant del terrat “RH Rooftop Restaurant”. 

Botiga de mobles RH
Ja per finalitzar el dia, vam anar cap al nostre barri a sopar. Vam decidir anar al Gotham Market ja que hi ha de tot, des de pizzes a ostres.Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala