DIA 4 - Estatua de la Llibertat i Ellis Island / China Town, Little Italy i Soho 🗽


El dia 4 feia un dia espectacular i vam decidir anar a l’Estatua de la Llibertat i Ellis Island 🗽☀️. El primer ferry és a les 9 del matí i cada 25 minuts van sortint ferries. Tot i que tinguis el City Pass s’ha de fer la cua per a que et donin els tickets del ferry. 

La primera parada és a l’Estatua de la Llibetat. Les vistes skyline de Manhattan són precioses.

Jo mateixa fent el burro al costat de l'estatua de la llibertat
Vistes de l'Skyline de Nova York
Després de donar una volta a per l’illa de l’estatua de la llibertat, vam agafar el ferry cap a Ellis Island. Allà hi ha un museu força gran on explica tota l’història de l’illa, la qual és molt interessant. Des del 1892 al 1956, tots els immigrants que arribàven a Nova York per via marítima, havien de passar per Ellis Island. Allà se'ls hi feia una inspecció legal i mèdica que determinava si eren benvinguts o no als Estats Units 🇺🇸.

Ellis Island vista des del Ferry

Un cop de tornada a Manhattan, vam fer un passeig per China Town on vam parar a dinar. El restaurant es deia Xi’an Foods i era totalment xinès. 

Canal Street
Vam passar per el Columbus Park on estava ple d’asiàtics jugant a un joc de taula. Molt curiós!

Ens va agradar molt el Canal Street Market, un lloc amb botigues molt originals on també es pot menjar.

Passejant per Little Italy, el qual està ple de restaurants italians i botigues de souvenirs, ens vam donar compte que a tot arreu hi havia cochazos aparcats. 

Murals a les parets de Little Italy
Seguidament vam anar cap al barry de Soho, on vam parar a una cafeteria a relaxar les cames i fer un cafè ☕️. El lloc ens va encantar! Tenen unes pastes típiques del Marroc que eren boníssimes ;-) (tot i que és una pastisseria grega, potser a Grècia tenen els mateixos pastissets). Es diu Pi Greek Bakery.

Finalment, vam anar a veure el Museu del Bombers ( New York City Fire Museum ). És el que té viatjar amb un bomber 👨‍🚒. Té un emotiu memorial als bombers morts el 11 de Setembre a l’atemptat de les torres bessones. 

Entrada al museu dels bombers (New York City Fire Museum)
Després d’un dia de molt caminar vam tornar cap a l’apartament per descansar una mica i preparar-nos per anar a sopar. 

Com bons amants de la carn, vam fer una reserva al Mortons Steak House, un dels meus restaurants preferits. És important reservar taula per avançat i tenir en compte que no és un restaurant barat. Però per alguna ocasió especial val molt la pena. Nosaltres vam demanar dos Porte House per compartir 🥩, alguns acompanyaments, i com no, un New York Cheesecake de postre 🍰.

Mortons Steak House - Porter House
Mortons Steak House - New York Cheesecake

Això és tot per avui!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala