DIA 3 - Museu, Central Park i Midtown 🦁


El tercer dia a Nova York vam decidir dedicar el matí a veure un museu. Hi ha molts museus i molt interessants. Com ja haviem estat al MoMa uns anys abans, vam decidir anar al National Museum of Natural History 🐘🐍

És un museu gegant, necessites moltes hores per veure-ho tot. Fins i tot diria que ni amb un dia te l’acabes. Ens ho vam passar molt bé però després de 4 hores vam decidir sortir a dinar.

National Museum of Natural History

Després de dinar a un restaurant italià, vam anar a donar un passeig pel Central Park. Just abans d'entrar vam anar a veure la Dakota, residència de John Lennon i molts altres artistes. L'edifici de la cantonada 72nd Street / Central Park West també és el lloc on van assassinar al cantant.

The Dakota, residència de John Lennon

Just a l'entrar al Central Park a l'alçada de la 72nd Street, hi ha aquest homenatge a Lennon 🎶:
Imagine, memorial de John Lennon
La veritat és que el Central Park a l’hivern no té molt encant ja que els arbres no tenen fulles i els colors no són tant bonics com en una altra època de l’any 🍂.

Central Park amb la family

Per els que viatgeu amb família o us agrada patinar, hi ha una pista de gel patrocinada pel Trump dins del Central Park que es diu Wollman Skating Ring ⛸. Està molt aprop de la 5th Avenue. Si voleu més info: https://www.wollmanskatingrink.com

Vam anar passejant per la 5th Avenue veient totes les botigues caríssimes, una botiga Nike acabada d’estrenar… fins que vam arribar al Rockefeller Center. Aquesta passejada tant pot durar 15 minuts com 4 hores si vas entrant a botigues 🛍. Al Rockefeller Center hi ha la famosa pista de gel i l’arbre de Nadal 🎄.

Pista de gel - Rockefeller Center

Allà mateix podeu pujar al Top of de Rock, un mirador molt xulo. Nosaltres vam decidir deixar-ho pel Dissabte, ja que és millor tenir hora reservada per pujar 🌇. A diferència de l'Empire State, la cua és més curta ja que només deixen entrar les persones que tenen el ticket per una hora determinada. Després pots quedar-te al mirador tantes hores com vulguis.  

A la mateix 5th Avenue, hi ha la botiga Saks. Durant l’època de Nadal, la façana es converteix en un espectacle de llums i música molt xulo. 

Botiga Saks (5th Avenue)

Baixant per la 5th Avenue, finalment arribes al Bryan Park, on hi ha un altre mercat nadalenc molt maco. També hi trobareu una pista de gel encara més gran que la del Rockefeller Center ⛸. Més info: https://bryantpark.org/amenities/the-rink

Cadiretes diminutes al Bryan Park
Pista de Gel al Bryan Park
Després d’un dia de caminar moltíssim, vam decidir acabar la nostra ruta a l’Estació Central. La Grand Central Station és un dels monuments arquitectònics més importants de Nova York i es calcula que hi passen 100.000 passatgers a diari. També és molt famosa per aparèixer a nombroses pel·lícules 🎥. 

Grand Central Station
Vam aprofitar per sopar al Oyster Bar, un restaurant on tenen ostres de tot el món. Pels que no sou de ostres, també tenen peix, carn i altres opcions. Tot i això, és bastant car.

Ostres variades


Això és tot per avui, com sempre... #SomriuQueLaVidaVola !

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala