DIA 2 - Lower Manhattan & Financial District / Radio City Music Hall 💸

En l'anterior blog: DIA 1 - Arribada a NY i Times Square 🤩

Cada matí esmorzavem al SUNAC, un supermercat / buffet lliure que teniem davant de casa on venien literalment de tot. Cadascú podia esmorzar el que més li venia de gust, així que perfecte! Hi ha molts supermercats d'aquest estil per Manhattan i és una de les millors opcions per esmorzar o inclús, fer algun àpat durant el dia a bon preu.

El segon dia a Nova York, vam decidir centrar-nos en la zona del Lower Manhattan and Financial District.

Vam agafar l’Uber directe al City Hall, l’ajuntament de Nova York. Des d’allà ja vam anar a tot arreu caminant.

Com que hi havia algun tipu de reunió important al City Hall, estava tancat al públic. Només es podia passejar per una part del City Hall Park.

Molt aprop queda la St Paul’s Church, amagada darrera els arbres.

St Paul's Church
Just al darrera tenim l’estació Oculus, dissenyada per Calatrava i estrenada l’any 2016. Però just abans d’entrar vaig veure aquest raconet tant xulo el qual es mereixia una foto!

Vistes del WTC

Estació de Calatrava

Val la pena donar una volta per l’Oculus, és realment impressionant. Serà perquè és l’estació de Metro més cara del món 🤔? (4.000 milions de $)

La propera parada va ser el Memorial 11/9. Visita totalment imprescindible a Nova York. Un museu molt ben estructurat que et fa posar la pell de gallina durant dues hores.

Restes de l'escala de bombers Ladder 3 després de col·lapsar les torres bessones.

Els dos grans espais que ocupaven les Torres Bessones s'han convertit en dos grans estancs.
The Survivor Tree

Després de donar una volta pel Memorial, vam dirigir-nos cap a la Trinity Church, la qual té una petita part oberta al públic.

Trinity Church, envoltada d'un cementiri.
Seguidament, vam fer tota la zona del Wall Street i la Borsa de New York. Mireu quin arbre més gran just davant de la Borsa 🎄!


La Borsa de Nova York
Vam anar a dinar a la famosa Fraunces Tavern, l’edifici més antic de Nova York. Es menja molt bé i el seu plat famós és el Slow Roasted Chicken Pot Pie. Per els amant dels postres i els dolços… us recomano també el Sticky Toffee Pudding, ens va encantar! Per persona vam pagar uns 40$. Aquí podeu veure el menú.

Entrada a la Fraunces Tavern

Slow Roasted Chicken Pot Pie

Sticky Toffee Pudding

Per baixar tot el que haviem dinat, vam anar fins al pont de Brooklyn. Des d’aquella zona s’enlairen els helicopters per fer els tours sobre Manhattan 🚁.

Vam seguir la ruta cap al Battery Park, el punt situat més al sud de Manhattan, des d’on s’agafen els ferrys a Staten Islans, Liberty Island i Ellis Island. Vam tenir la sort d'enganxar just la posta de sol amb l'estàtua de la llibertat al fons 🌅.

Vistes de l'estàtua de la llibertat des del Battery Park
Ja per últim, només ens quedava veure el Charging Bull 🐃, el famós toro al que se li ha de tocar els collonets per tenir sort a la vida. No us podeu imaginar la cua que hi havia! Esperem que la sort ens vingui d’una altra banda ja que no vam esperar-nos per acariciar-li els 🥚🥚.

Charging Bull - Darrera es pot apreciar la gent fent cua

Tot i que ja portavem un bon “trote” encara ens quedava lo millor del dia: l’espectacle de les Roquettes al Radio City Music Hall 👯‍♀️. És un show impressionant que només el fan des de principis de Novembre a principis de Gener. Si us animeu a visitar Nova York en aquesta és un must! La música, les ballarines, la coordinació impecable, la vestimenta, la decoració... és espectacular. D'aquí ve el nom del musical Christmas Spectacular. No us diré gaire cosa més ja que val la pena viure-ho!

Només una recomenació logística: és important arribar una hora abans ja que l’aforament és de 6.000 persones i per entrar cal passar un control de seguretat. Així que si no us voleu perdre cap número... aneu amb temps 😉.

El gegantí Radio City Music Hall

La famosa façana del Radio City Music Hall, al Rockefeller Center

De camí a casa, vam sopar al Restaurant Thalia una mica de sushi. No va ser res de l’altre món.

Espero que hagueu gaudit llegint sobre el sud de Manhattan i l’espectacle de les Rockettes…


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala