DIA 1 - Arribada a NY i Times Square đŸ€©

Benvinguts al primer capĂ­tol de la setmana a Nova York!

El vol amb United Airlines Barcelona - Newark va anar sobre rodes. L’aviĂł molt bĂ©, puntual, sense turbolĂšncies, amb menjar inclĂłs.

Per anar de Newark a Manhattan, vam decidir agafar un Uber ja que ens sortia per 45$, bastant millor de preu que un taxi. De fet, vam fer servir Uber quasi cada dia ja que el preu era bastant assequible i hi ha molta disponibilitat. L’allotjament que vam reservar a travĂ©s de Airbnb estava a la 42nd Street / 11th Avenue i es deien Sky Luxury Apartments. El nostre apartament concretament estava a la planta 64! Les vistes espectaculars WOW:Un cop desfetes les maletes vam anar xino-xano cap a Times Square. Des del meu punt de vista, el lloc mĂ©s emblemĂ tic de Nova York. Pots veure-ho en videos, fotos, pel.lĂ­cules... perĂČ un cop ets allĂ  impresiona molt. DesprĂ©s d’observar durant uns minuts les grans pantalles plenes de publicitat, vam anar a la botiga M&M’s, una de les botigues que mĂ©s m’agrada de Times Square!De camĂ­ vam tenir la sort de trobar-nos amb els bombers de NY que just arribaven a un servei amb dos camions i les sirenes a tot drap.


Vam sopar al Shake Shack, una cadena d’hamburgueses “healthy” que ens va agradar molt. Apart, vam sopar per 10$ per cap 🍔.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala