Kithulgala Esports d'aventura - Nuwara Eliya (Sri Lanka 6/14)

Sri Lanka en 14 dies (Dia 6)


🚙 El nostre dia de ruta a Sri Lanka va començar amb el trajecte fins a Kithulgala (1 hora i 50 minuts), lloc conegut per les activitats esportives i acuàtiques. Al llarg de la carretera de curves, es veuen numbrosos "chiringuitos" amb canoes per fer ràfting, molts dels quals de dubtosa seguretat.

El nostre era el "xiringuito" era el número 42 (Kithulgala Adventure Sports). Vam fer ràfting amb l'Indika i ens ho vam passar molt bé! Al principi pensàvem que seria molt "de trankis" però hi havien bastants ràpids força xulos.

Preu: 2.000 LKR / persona
🚙 El trajecte fins a Nuwara Eliya es va fer bastant llarg. Quasi tres hores de curves i curves sense parar. Per sort, de tant en quan paràvem per contemplar les precioses vistes de les cascades i els camps de tè.


Al arribar a Nuwara Eliya, vam anar cap al nostre apartament (City Apartment). Un apartament molt xulo en el que haviem de passar dues nits però l'Indika ens va recomenar que només féssim una nit a Nuwara Eliya i dues nits a Ella. Realment a Nuwara Eliya feia un fred que pela! (15 graus allà és molt fred).

Vam anar a sopar al Grand India, el qual forma part del Grand Hotel, un dels millors hotels del país. Teniem por pel que ens costaria però la veritat és que els preus són molt normals, per res desorbitats. I el menjar típic indi, exquisit! Sobretot el naan de formatge em va encantar, les caçoletes de verdures i gambes molt bones però com sempre... una mica massa picant pel nostre gust.🏠 Allotjament: 
City Apartment
Address: G4, Glenfall Residences ( Backside of Araliya Green Hills Hotel) 22200 Nuwara Eliya, Sri Lanka
Phone: +94 77 786 9809 
GPS Coordinates: N 006° 57.976, E 80° 45.788
54€ /nit

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala