Kandy (Sri Lanka 5/14)

Sri Lanka en 14 dies (Dia 5)


😋 L'esmorzar al AirBnB de Kandy estava inclós i ens va sorprendre molt positivament! Tant que mereix la pena penjar la foto:


 Temple del Dent de Buda  La nostra primera visita a Kandy va ser el Temple del Dent de Buda, un dels més importants del país per què conserva al seu interior un dent de Buda. En aquest temple les normes són molt estrictes, cames tapades fins els turmells, espatlles tapades i com és de suposar, descalços. El que més ens va sorprendre va ser la gran quantitat de budistes que hi havia al temple, la gran part amb bebés recent nascuts. Visiten el temple com si fos un "bateig" pels seus fills.

o Preu: 1.000 LKR /persona 


💵 Mercat local de Kandy  després fer el segon i últim canvi de euros a rúpies vam anar a veure el mercat local de Kandy. En el mercat s'hi pot trobar tot tipu de menjar local, espècies, chili, fruites i verdures, souvenirs etc.


Kandy és la segona ciutat més gran de Sri Lanka, per lo que vam aprofitar per fer algunes compres. Després de donar una volta vam decidir viure l'experiència de fer-nos un massatge "full body" Ayurveda. Tot i repetir a la secretaria unes quantes vegades que no voliem massatge al cap ni "steam bath" (sauna) després els massatgistes no sabien anglès i no entenien el que els hi deiem. Tot i això, ens va agradar molt l'experiència i vam sortir ben relaxats!

Vam pagar 4.750 LKR per una hora i quart de massatge. El lloc es deia Ayurveda Wedagedara. No està gaire ben valorat però com sempre és un lloc que paga comissions als conductors / guies per què portin als seus clients allà. Crec que es pot trobar fàcilment un lloc més barat ( que sigui net i segur ja és una altra cosa).

Altres punts d'interès de Kandy:

🏞 Llac de Kandy és un llac molt gran i bonic on les vistes més boniques es troben a la part del Temple del Dent de Buda.
🏨 Queen's Hotel és un hotel colonial d'estil britànic situat en ple centre de la ciutat. És un 5* de luxe que antigament va ser la residència del governador de Ceilan. És dels més antics del país amb 160 anys d'història.
🍵 Bakerys hi ha un munt per la ciutat on podrem gaudir d'alguns dolços i té.

A les afores de Kandy es pot visitar el Peradeniya Botanical Garden 🌷 
o Preu: 1.500 LKR /persona 

🏠 Allotjament: 
Boutique Villa (AirBnB)
Address: SWRD Bandaranaike Mawatha, Kandy 20000, Sri Lanka


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala