Una setmana al Marroc (III) - Visita a Marrakesh (2)

Després de la ruta de 4 dies i 3 nits fins al desert de Merzouga encara ens quedava temps per disfrutar de la màgica ciutat de Marrakech.

11/12/2016 - Dia per Marrakech


Diumenge Marrakech estava molt més transitat que dimarts. Segons el Said molts marroquins i també estrangers venen a passar el cap de setmana a Marrakech. El dia que vam arribar a Marrakech vam fer la visita per dins le medina amb la Hanna, en la qual vam veure el Palacio Bahía, les Tombes Saadies, la Koutoubia i la Plaça Jmaa-el-fnaa. Com els dies de la ruta vam fer 1300 km de cotxe vam decidir anar a descobrir les afores de la medina a peu. 

Ens vam dirigir cap als Jardins Majorelle, uns jardins botànics i memorial de Yves Saint-Laurent. L'entrada val 70Dh i si es té temps lliure són molt bonics per anar-hi a passejar.De tornada vam anar passejant pel barri de Gueliz, el barri modern de Marrakesh. Allà hi pots trobar Mc Donalds, Mango, H&M... com a qualsevol ciutat europea.

Vam seguir caminant fins al jardinets de la Koutubia i després vam anar a dinar aprop del Riad. 

La tarda la vam dedicar al "primer round" del regateig pels Zokos. Vam comprar petits detallets per la familia i per nosaltres. Està clar que el regateig forma part de la cultura, ja que el primer preu que et donen moltes vegades és el doble del que pots arribar a pagar.

Per la nit vam decidir anar a un restaurant que tingués una terrasseta amb vistes de la plaça. També vam probar els famosos sucs de fruites de les paradetes i realment són boníssims, i sense mals de panxa posteriors!

12/12/2016 - Matí per Marrakech i tornada a Barcelona


Dilluns vam aprofitar el matí per anar a comprar les pastes dolces típiques del Marroc a La Pastisseria des Princes. Boníssimes!

Vam tornar cap al Zokos a fer el "segon round" de regatejos. Quan ja li vam agafar el truquillo van començar a regatejar-me a mi per 200 camells... per 201 camells el David m'hagués canviat? Sempre quedarà el dubte jaja!

Aquí s'acaba la setmana al Marroc!

Agraïments al Said i Tours 4x4 Morocco!

#SomriuQueLaVidaVola i fins a la próxima!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala