Últims dies a Nicaragua

Hola!!

Els últims dies per Managua van ser molt mogudets. Vam arribar dilluns 15 de Corn Islands i vam anar directament de l'aeroport a treballar. 

Dimarts pel matí vam aprofitar per visitar Managua ja que encara no ho haviem fet. Realment Managua no té cap mena d'atractiu turístic. Vam anar a veure la catedral antiga ja és un dels dos que va sobreviure el terratrèmol del 1972. La plaça de la catedral i estava completament deserta. 


Després vam anar a donar un volt pel Puerto Salvador Allende a fer un fresco i a veure una exposició del servei militar de Nicaragua.

Per la tarda vam anar a Música para Vivir a fer samarretes amb els nens de Tun Tun. Dimecres era l'últim dia i vam fer les màscares pel concert. Vam convidar als nens a menjar chocobananos, lo més bo del barri René Cisneros. Són bananos gelats amb xocolata per fora... Mmm! L'últim dia també vaig repartir samarretes del barça als nens del barri. Estaven més contents!!


Per la nit vam anar tots els de 4t a fer la despedida a un restaurant japonés de Galerias, el centre comercial més pijo de Managua que encara no haviem vist. 

Dijous vaig anar de vòlit, m'havia de fer tota la maleta i preparar la sorpresa per l'aniversari de la mama. A part, vaig decidir anar a passar el dia amb l'Arnau, el Pere i el Nacho a Masaya per ensenyar-lis el mercado de artesanías i els frescos del parque central.

Al tornar vaig anar a preparar l'habitació de la mama pel seu aniversari... Així va quedar!


Quan ja van aterrar a Managua vaig agafar totes les bosses i els nens em van acompanyar caminant fins l'hotel dels papes que estava a 5 minuts d'Esgueva House.

A la mama li va fer molta il.lusió els regalets i el sopar a l'hotel amb pastisset inclós.

Divendres pel matí vam passejar pel barri on vivia jo, vam passar per davant del consulat de Costa Rica on hi cues infinites de Nicas, van veure Esgueva House i la llibreria de Hispamer. Molts contrastos en pocs metres quadrats.


Cap a les 10 ens van recollir a l'hotel de Metrocentro i de camí a Granada vaig demanar als guies de parar al Volcán Masaya i al Mercado de Artesanías. Va valdre la pena! Ja a Granada vam anar a fer el tour amb barqueta per les illetes i vam dinar amb el nostre guia. Vam fer parada a la fortalesa i a l'illa restaurant. El menjar que ens va sobrar del dinar el vam portar a la Lucy i el seu fill Lucero.


Per la tarda vam estar passejant per Granada i vam visitar la Mansión del Cacao. 


Vam sopar al restaurant de la Calle de la Calzada on ja havia anat amb els d'Esade. Vaig probar finalment el run down, una sopa de coco amb tot tipus de peix i verduretes molt típic de la zona caribeña. Deliciós! 

Vam anar a dormir aviat ja que no vam parar en tot el dia i el dia següent tocava matinar per anar cap a Costa Rica...

#SomriuQueLaVidaVola !!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala