Welcome to Miami!

Comença l'aventura!

Dissabte vam quedar a les 10 del matí amb la Paula, el Nacho, el Pere, el Flynn (Gerard) i l'Arnau a l'aerport de Barcelona per anar cap a Miami. L'aventura ja començava malament amb un retràs de l'avió de dues hores. Tot i això vam aprofitar per esmorzar, jugar a cartes, xerrar i planificar l'estada a Managua.El vol es va fer molt llarg (8:54h) ja que era de dia. El menjar i l'atenció comparat amb Emirates molt fluix. Lo pitjor van ser l'arribada a l'aeroport de Miami. Cues i controls que no s'acabaven mai. Al cap de dues hores vam aconseguir poder recollir les maletes però faltava el Flynn. L'havia retingut la poli per no trobar-lo en el registre de l'ESTA. Al tenir dues nacionalitats va ser un lio. El vam estar esperant hores però no podiem contactar-lo ni el deixaven sortir. Finalment vam decidir marxar cap a l'hotel ja que no sabiem si el deixarien sortir.Trobar el shuttle del nostre hotel també va ser una bona aventura. Un cop instal·lats vam decidir trucar un taxi per anar a South Beach per sopar i prendre algo. En el moment que va arribar la taxista va sonar el telèfon de l'hotel i el recepcionista va cridar "Vuestro Amigo!!!" ( ja l'haviem avisat que potser arribaria un company nostre). Contents de saber que el Flynn ja era lliure el vam recollir a l'aeroport i vam anar cap a la "playa". Casualment, la taxista era Nicaraguense! Ens va dir moltes coses per fer i visitar.A Miami beach hi havia un ambientazo increíble. Música latina, xiringuitos, cochazos y molts personages. Vam sopar a primera línea de mar i amb el Nacho vam compartir una Piña Colada valorada en 45$ ZAS! Més que la nit a l'hotel jaja. Després de donar una volteta per Ocean Road vam trucar de nou a la taxista i cap a descansar que l'endemà ens esperava un dia moooolt llarg.#SomriuQueLaVidaVola !!!

Comentaris

  1. Després del llarg viatge, per terra, amb controls als aeroports i moltes hores de vol..ahh i em deixava un paréntesis de esbarjo a Miami beach. Ara toca prendre contacta amb la casa on viureu i amb l'oficina on treballareu a El Rama.
    Penso que experimentareu viure de forma molt diferent a les vostres cases de Barcelona i podreu valorar el que tenim aquí.
    Molta sort amb tot i seguim esperant les teves noticias.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala