Nicaragua coming soon - Edició II Somriu Que La Vida Vola

Hola familia i amics!

Com molts ja sabeu la setmana vinent (dissabte 25) marxo cap a Nicaragua a treballar tot l'estiu. La meva intenció és mantenir-vos informats a través del blog #SomriuQueLaVidaVola en la mesura en que em sigui possible.

El planning és el següent: 
Dissabte 25 de Juny marxem cap a Miami i fem nit a Miami.

Dissabte 26 agafem un vol cap a Managua, la capital de Nicaragua. Allà els 6 ens dividim en parelles: la Paula i el Pere es queden a Managua tot l'estiu, el Nacho i l'Arnau van a Matagalpa i el Gerard i jo cap a El Rama. El Rama és un poblet molt petit a 5 hores de Managua. Allà hi pasarem tres setmanes en un projecte d'Euskal Fondoa amb l'associació APPDR (Asociación para la Paz y el Desarrollo de el Rama).

Després de 3 setmanes (aproximadament el 15 de Juliol) ens mudarem a la capital, Managua. Allà treballarem 5 setmanes més amb l'assocació Música para Vivir la qual preten millorar la vida dels infants de Nicaragua a través de la música. 

Al acabar les 8 setmanes de voluntariat arribaran els papes a Managua (18 d'Agost) i després d'un parell de dies per Nicaragua anirem una setmaneta a Costa Rica.


A diferència de Taiwan, Nicaragua és un país molt pobre i en conseqüència, les infraestructures de comunicació són molt bàsiques. Així doncs, faré el possible per anar actualitzant el blog però no us puc prometre la mateixa freqüència que la primera edició de #SomriuQueLaVidaVola. 

Això és tot! Espero poder anar-me despedint de tots durant aquesta setmana i la propera :)

Petonets i somriu que la vida vola!
Comentaris

  1. Anna, avui ja es el primer día d'aquesta nova aventura, diferent perque ara no vas a estudiar sino a practicar els coneixaments que has conseguit aquests anys a Esade.
    Espero que amb el Gerard conseguiu fer be la feina en aquest primer lloc El Rama a pesar de les condicions ambientals.
    Cuidat molt i ja saps molt Relec per espantar els mosquits.... T'estimem...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala