Dia al Taipei Zoo + surf!

Bon dia!

Dimarts vaig anar a passar el dia al Zoo amb un amic taiwanès. Cada dia hi passo pel davant ja que per agafar el metro he d'anar a l'estació de Taipei Zoo. Una professora de la universitat ens va dir que van fer una enquesta als estudiants de la NCCU (la nostra universitat) i que més de la meitat dels estudiants mai havia anat al Zoo. Per aquest motiu, vaig aprofitar el dia lliure per anar al Zoo no sigui cas que se'm passi el temps volant!Ara entenc perquè els caps de setmanes i dies festius venen milers i milers de families a passar el dia al Zoo. L'entrada per adults val 60 NTD i per estudiants 30 NTD, és a dir, menys d'1€! A Barcelona sabeu quant val? 19,60€!!!!!!

Feia un dia genial, solet i no molta humitat, i com els dimarts la gran majoria de taiwanesos treballen només hi havien algunes escoles i turistes. El Zoo és mooolt més gran del que m'imaginava i està al mig del bosc.

Els animals són més o menys els mateixos, tot i que els més famosos són els pandes, els koalas i els pingüins. Un mico es va enfadar amb mi i va treure la mà per la gàbia i quasi m'agafa la GoPro! Ho tinc grabat, és molt graciós! En aquesta foto està meditant com robar-me la GoPro...Vam passar unes quantes hores per veure tot el Zoo, ja que potser no tenen tanta varietat d'animals com a Barcelona però l'espai que tenen els animals és molt més gran. 

Després vam anar a menjar a un restaurant del barri on vaig menjar per primera vegada carn "bona" i al punt tot i que fós una hamburguesa. Casualment, el cambrer és taiwanès, parla espanyol i juga al meu equip de fútbol!

Per la tarda vaig tenir dues hores d'entreno amb els nois i una hora amb les noies, sempre acabo cansadíssima!

Dimecres després de classe vam anar a  menjar sushi amb l'Enrique al Taipei Fish Market. És boníssim!!
Més tard vaig anar cap a la Elephant Mountain a veure la posta de sol anb vistes al Taipei 101. Com sempre unes vistes genials!

Ahir vam anar a fer surf amb el Niko (alemany), l'Enrique (espanyol), la Laura (italiana) i el Manuel (italià). Ens vam haver d'aixecar bastant aviat ja que el camí fins allà no era gens fàcil. Primer vam arribar a una platja on hi havia poques onades i moltes pedres, així que vam haver de buscar una altra platja. Per sort no gaire lluny vam trobar-ne una on hi havia fent surf, així que genial! Feia un dia genial sense cap núvol (això aquí és algo molt poc normal!). Hi havia onades força grans pels que n'estem aprenent així que vam beure bastanta aigua jeje. Quan ja haviem tirat la tovallola el socorrista es va anar a canviar i es va vestir de surfer per anirmar-nos a tornar a l'aigua. Va ensenyar-nos la teoria i ens va ajudar a agafar les onades.La tornada cap a casa també va ser una odisea... Aquí els busos diuen que passen cada 15 mins però en realitat passen cada hora! Al arribar a Taipei vam anar a comprar menjar a un super especial per fer un sopar a casa el Niko. Vam fer macarrons amb gorgonzola, nachos i unes olivetes. Coses molt normals a Barcelona però aquí només ens ho podem permetre molt puntualment. Després del sopar ja vam anar a dormir perquè estavem derrotats!

Avui divendres he anat a la massatgista i ha sigut una tortura xina!! 

Per la tarda he quedat amb els amics del futbol per anar al Carrefour a comprar les coses que necessitarem per l'excursió d'aquest cap de setmana. Marxem al Parc Nacional de Taroko! 

#SomriuQueLaVidaVola !!


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala