Tres dies de classe seguits!!

Aquesta dies per fí he tingut classe normal!

Dilluns vaig quedar per dinar amb la Nichola, la meva segona buddy que encara no havia conegut però és la que em va fer el cartellet "Bienvenidas Anna" per l'arribada. També és molt simpàtica com l'Abril i està estudiant espanyol. Així doncs hem decidit que dues o tres hores a la setmana ens farem classes mutues de xino (mandarin) i espanyol.
Ja m'he comprat el llibre jeje. Però sembla realment impossible :(


Per la tarda he tingut la sessió de fotos pels posters de les universitats extrangeres (esade) i ha estar molt divertit!Els dilluns per la tarda tinc classe de TAIWANESE HISTORY de 18:10 a 20:40. Bastant interessant!

Dimarts pel matí tinc classe de NEW MEDIA TECHNOLOGY CIVILIZATION de 9:10 a 12h amb el professor que la setmana passada no es va presentar a classe. És bastant peculiar l'home. Ja només per començar va dir que no vindria tres dimarts perquè se'n va a meditar a la muntanya. La classe en sí bastant rara, molt filosòfica sense cap mena de relació amb el nom de l'assignatura. Vam haver de fer grups de 6 per fer una presentació oral sobre empreses d'aqui uns mesos. A la classe hi ha com a molt 75 cadires per 75 alumnes evidentment, però erem uns 120 a classe. Tothom sap que les classes d'aquest home són una broma i hi ha llista d'espera. Ha acabat acceptant a quasi tots els alumnes.

Durant aquests dies, es fa l'exposició de Clubs de la Universitat. Tenen tota mena de clubs: flamenco, ukelele, videojocs, maquillatge, ping pong... Em vaig interessar per el club de tennis, futbol i rugby femení. 


Lo millor ha sigut a la classe de la tarda, DIGITAL... de 14:10 a 17h també amb el professor Michael Tang. Sabeu què? La mateixa classe que el matí! Mateixa presentació Power Point, mateix treball final, mateixa presentació oral (amb les mateixes empreses)... I quasi tots som els mateixos alumnes!! No entenem res. Bueno si, la classe estava a un altre edifici de la universitat, també amb gent dreta i sentada al terra. La frase estelar ha sigut: "com veieu hi ha gent sentada al terra i dreta, així que no cal que vingueu a totes les classes que sinó no hi cabem tots". Aviam quanta gent va a classe la setmana que ve jajaja!


Per la tarda vaig anar a entrenar amb l'equip de futbol de la universitat, que tot i que dir-me que tenen equip de futbol femení, he entrenat amb l'equip masculí perquè les noies eren bastant dolentes. Ha estat divertit però és fútbol 11 i el camp de la universitat és quasi com el del Camp Nou!! Massa gran per mi...

Avui pel matí he tingut classe de MANAGEMENT INFORMATION SYSTEMS de 9:10 a 12h, la classe més sèria i amb més feina de totes. És normal ja que més del 80% dels alumnes són taiwanesos. 

Després he tornat a donar una volta pels clubs a demanar informació sobre més clubs d'esports, de cultura, de viatges... Aquest ha sigut el millor club en diferència! Els nacionalistes que volen la independència sobre Xina! Super contents de trobar-se una catalana :). Els hi he comprat la bandera així la tinc al costat de la meva estelada!


Per la tarda he hagut de fer rentadora i preparar el viatge d'aquests propers 4 dies! Marxem a Penghu Islands, un arxipèlag de 90 illes situades a l'est de Taiwan. Volo amb TransAsia, una companyia amb mala reputació ja que han caigut dos avions en els últims dos anys a Taiwan (miedito).


Al vespre he anat a una Oktoberfest i casualment he conegut un pilot d'avió sudafricà i dues asafates taiwaneses d'EVA air que m'han dit que després dels accidents han canviat tota la tripulació. En fí... creuem els dits! El lloc on ens hem reunit estava força bé! Molt estil europeu.Ara toca anar a dormir que demà ens hem d'aixecar aviat per anar a l'aeroport!

Aquí ja és dia 24 així que toca felicitar a la meva tieta Merche!! ( Santa Mercè )

#SomriuQueLaVidaVola !! #及時行樂

Comentaris

 1. Et deia que el cap de setmana a les illes Peghue sigui ben aprofitat. Nosaltres perqui també estem fent escursions i disfrutant del bon temps de sol i fresquet.
  Demá que celebrem el cumple de la Margui i sant de la Merxe et trobarem a faltar peró ja t'enviarem una foto

  ResponElimina
 2. Tinc problemes al escriure la resposta.
  Abans et comentava que espero que les classes siguin més interessants i profitoses .
  Les fotos dels posters d'Esade m'agradan totes. Quina será la escullida..?
  Fins el proper blog que espero ens ensenyis aquestes illes tan clares i solitaries. Petonets Anna.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

14 dies a Sri Lanka

Volcán Pacaya 🌋- Guatemala

Antigua Guatemala 😍 - Guatemala